Wij willen ons ondernemersverhaal met je delen.

Misschien volg je ons al even of ken je ons pas net, maar leuk dat je meer over ons wilt leren! 

Wij zijn Rosalie en Denise van Studio Rocket Power. Ons bedrijf is niet zomaar ontstaan, we zijn er met een reden. En die reden vertellen we je graag.

We hebben dezelfde achtergrond, maar onze gezamenlijke missie is wat ons echt verbindt. 

En dat is om startende ondernemers te helpen een authentiek bedrijf op te bouwen waarmee jij vol zelfvertrouwen je ideale klant aantrekt.

We gooiden het roer om en onze inzichten veranderen ons leven en bedrijf.

Denise en Rosalie op de trap

Van bescheiden meisjes naar ondernemende vrouwen

We leefden allebei vroeger heel erg in onze eigen wereld. Te bescheiden om onszelf en onze creativiteit met de buitenwereld te delen.

We waren ervan overtuigd dat ondernemen niet voor ons was weggelegd. Jezelf moeten verkopen en (offline) netwerken, ons niet gezien! Inmiddels weten we wel beter. We hebben geleerd om voor onszelf op te komen en onszelf te laten zien. Maar op een manier die 100% bij onszelf past. 

Door onszelf te zijn hebben we een bedrijf opgebouwd wat bij ons past en waarmee we onze ideale klant aantrekken. We zijn het zelfs leuk gaan vinden om onszelf zichtbaar te maken en zo de verbinding te leggen met anderen. Wie had dat gedacht? Ondernemen op onze authentieke manier!

studio-rocket-power-ballenbak

Van ongezien naar een succesvol bedrijf

We voelden ons zelden gezien of gehoord, dachten dat onze mening er niet toe deed en trokken daardoor onze mond niet open. Op school niet en ook niet op de werkvloer. Vragen stellen vonden we spannend en waren daardoor te zelfstandig. Maar je kan het niet alleen!

We waren het zat dat we onze volledige potentie niet benutte. We zijn toen beiden aan onze persoonlijke ontwikkeling gaan werken en leerden omarmen wie we zijn. We kwamen erachter dat we eigenlijk best wel rustig en introvert zijn, maar dat je daarmee alsnog heel goed een succesvol bedrijf kunt hebben. Zolang je maar weet hoe je je bedrijf op jezelf kunt inrichten!

Inmiddels zien we onze eigenschappen als onze krachten en zetten we ze dagelijks in bij ons bedrijf. We schreeuwen niet, we maken geen lawaai, maar luisteren, stellen de juiste vragen en helpen daarmee onze doelgroep oprecht verder.

Van middelen naar impact maken

We hebben in de afgelopen jaren de nodige websites gemaakt. Zo waren we alleen bezig met de uitvoering, maar konden niet verder meedenken over het bedrijf erachter. Die gedachte bleef maar kriebelen bij ons.

We besloten het roer om te gooien. We willen meer bijdrage leveren dan alleen de zichtbare middelen. Het begint bij de fundering, bij jou! Door mee te denken over je purpose, droomklant, onderscheidend vermogen en strategie kunnen we het verschil maken.

We zien ondernemerschap als de kans om een leven te leiden zoals jij dat wilt. Wij denken met je mee en geloven in je. We geven je graag alle tools en kennis zodat jij impact kunt maken op jouw klanten. We gunnen het iedereen. Samen maken we de wereld een stukje mooier, op onze authentieke manier!

studio-rocket-power-ballenbak

Rosalie Ywema

Ik was altijd heel verlegen en durfde mezelf nooit te laten zien. M’n lange haar hing altijd voor m’n gezicht en ik zou nooit m’n hand opsteken in de klas. Ik was altijd gek op knutselen, het liefst gadgets van Totally Spies, en kon me uren vermaken met m’n eigen fantasieën.

Stapje voor stapje heb ik inmiddels geleerd om mezelf uit te spreken en mezelf te laten zien. Tegenwoordig vind ik dat juist leuk en maak ik mezelf ook online zichtbaar!

Daar heb ik wel veel hulp bij gekregen van een psycholoog en diverse coaches. Zo heb ik geleerd dat ik HSP ben en hoe ik daarmee om kan gaan.

Ook heeft het geholpen dat ik ben gaan ondernemen, ook al was het eerst als freelancer “omdat het moest”. Vanuit huis heb ik nooit met ondernemen te maken gekregen, maar ik ben ontzettend blij dat ik dat ben gaan doen.

De vrijheid die het me geeft en ook alle lessen die ik erdoor leer vind ik fantastisch en belangrijk. Ik geloof heel erg in de kracht van jezelf durven zijn en dat te laten zien en op die manier verbinding te maken met anderen.

“Show the world who you are!”

En ja, ik keek vroeger de serie Rocket Power en vindt de onbekendheid van de ruimte intrigerend, dus vandaar de naam!

Leuke feitjes over mij:
  • Ik heb blijkbaar een hele aanstekelijke lach! Haha
  • Ik ben master in inschatten hoe laat het is zonder op de klok te kijken
  • Ik kan super goed dialecten nadoen
  • Ik ben fan van kantoorartikelen en dan met name notitieboekjes
studio-rocket-power-ballenbak

Denise Brouwer

Voordat ik ging studeren had ik altijd een duidelijk plan over het verloop van mijn carrière. Ik zou gaan studeren, waarna ik ‘verder’ zou gaan studeren op de universiteit. Want werken op mijn 21e vond ik véél te jong. 

Dit liep toch even anders dan gepland, want opeens stond ik ingeschreven bij de KVK met mijn eenmanszaak zonder plan, maar wel heel veel zin en wilskracht. Na een aantal leuke en spannende opdrachten, een roadtrip door Amerika en een aantal identiteitscrisissen verder, besloot ik: Dit wil ik niet alleen doen.

Dit was het moment dat we samen verder gingen met Studio Rocket Power. Binnen onze business krijg ik veel energie van toffe ideeën en concepten bedenken die ik vervolgens kan omtoveren naar iets concreets. 

Als iemand naar me toe komt met een tof bedrijfsidee, maar geen idee heeft ‘hoe nu verder’, beginnen mijn handen direct te jeuken. Laat mij me maar helpen jouw idee concreet te maken en op de markt te zetten!

Leuke feitjes over mij:
  • Ik drink nooit het laatste slokje van koffie op
  • Ik lach altijd het hardst om mijn eigen grappen
  • Ik hoor vaak dat ik als erg dromerig wordt ervaren (“not all those who wander are lost” 😉)
  • Het komt niet vaak voor dat ik eet zonder te knoeien
studio-rocket-power-ballenbak

Wat is jouw verhaal?

Super tof als je ons hele verhaal hebt gelezen, hopelijk hebben we je ermee kunnen inspireren! Nu je meer weet over ons zijn wij natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou!

Ben jij klaar om je authentieke leven te leiden? Jezelf te laten zien en jouw ideale klant aan te trekken? Wacht dan niet langer en doe er wat aan!

We dagen je uit om meteen de eerste stap te nemen! We vinden het leuk om eens met je kennis te maken en te horen over jouw ambities en uitdagingen. Neem contact met ons op en vertel ons meer over jezelf.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Stuur ons dan een mail op hallo@studiorocketpower.com!

Gegevens

KVK: 86732781
BTW: NL004304416B92
Laan van Nieuw-Guinea 64 A
3531JM Utrecht

Contact

hallo@studiorocketpower.com

Socials