Over ons

Wij zijn twee creatieve meiden die startups online laten groeien.

Na onze studies besloten we onze krachten te bundelen als Studio Rocket Power. Met als kwaliteiten concept en strategie (Rosalie) en branding en design (Denise) willen wij startups een kickstart geven.

Onze missie is om startups succesvol te maken op een manier die bij ze past. Zo hebben we al meerdere startende MKB’ers geholpen aan sterke concepten, een onderscheidende uitstraling en een stevige strategie. 

We denken met je mee en delen graag onze kennis en ideeën met je. Met onze persoonlijke en praktische aanpak helpen we jou online groeien!

studio-rocket-power-ballenbak
studio-rocket-power-ballenbak

Ons team

Rosalie Ywema

Tijdens mijn opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht ben ik begonnen als freelancer onder de naam ‘DitisRoos’. Na m’n opleiding heb ik 2 jaar als projectmanager en designer gewerkt bij MoneyMonk. Vanuit de studie wordt je meer gestuurd op een baan bij een (groot) ontwerpbureau, maar dat heeft me nooit aangetrokken. Ik werk veel liever bij een kleiner bedrijf waar ik impact kan maken met mijn ideeën. 

Ik krijg veel energie van brainstormen en het bedenken van nieuwe concepten. Bedrijven verder laten ontwikkelen vind ik prachtig! Ik merk dat veel bedrijven niet echt vanuit hun klant denken dus daar maak ik ze bewust van.

Startups vind ik tof omdat ze leergierig zijn en durven innoveren. Om deze bedrijven een kickstart te geven heb ik in september 2018 Studio Rocket Power opgericht.

En ja, ik keek vroeger de serie Rocket Power en vindt de onbekendheid van de ruimte intrigerend, dus vandaar de naam!

Leuke feitjes over mij:
 • Ik ben dol op kantoorartikelen
 • Ik hou van planten en kan ze ook in leven houden (meestal)
 • Ik haat het om sokken op te rollen in zo’n bolletje. Mijn sokken zijn allemaal hetzelfde dus ik pak elke dag 2 losse sokken uit de lade!
 • Ik hou echt totaal niet van fietsen, lopen vind ik veel leuker!
 • Ik begon op m’n 20e met ondernemen, eerst als freelance webdesigner en nu Studio Rocket Power
studio-rocket-power-ballenbak

Ons team

Denise Brouwer

Voorafgaand aan mijn studie had ik altijd een duidelijk plan over hoe mijn studieloopbaan zou gaan verlopen. Allereerst zou ik gaan studeren, waarna ik vervolgens ‘verder’ zou gaan studeren op de universiteit. Want werken op mijn 21e vond ik véél te jong. 

Dit liep toch even anders dan gepland, want opeens stond ik ingeschreven bij de KVK met mijn eenmanszaak zonder plan, maar wel heel veel zin en wilskracht. Na een aantal leuke en spannende opdrachten, een roadtrip door Amerika en een aantal identiteitscrisissen verder, besloot ik: Dit wil ik niet alleen doen.

Dit was het moment dat we samen verder gingen met Studio Rocket Power. Binnen het bedrijf krijg ik veel energie van toffe ideeën en concepten bedenken die ik vervolgens kan omtoveren naar iets concreets en tastbaars. 

Als iemand naar me toe komt met een tof bedrijfsidee, maar geen idee heeft ‘hoe nu verder’, beginnen mijn handen direct te jeuken. Laat mij me maar helpen jouw idee concreet te maken en op de markt te zetten. Ik doe niets liever! 

Leuke feitjes over mij:
 • Ik ben heel goed in vragen stellen om tot de kern van het probleem te komen
 • Als ik een goede serie kijk of een goed boek lees, kan ik zo opgaan in het verhaal dat ik me wel eens sad voel als ik terug moet naar het ‘echte’ leven. 
 • Ik ben een enorme chaoot, maar houd wel van plannen en structuur. Beetje tegenstrijdig hè?
 • Ik houd van sporten; in mijn vrije tijd hockey ik 3x per week en in de winter sta ik het liefst op mijn snowboard.
 • Ik houd van lekker eten en lang tafelen, maar ben geen keukenprinses (vanwege mijn lompheid)
 • Ik vind het stiekem nog steeds een beetje spannend om online zichtbaar te zijn
studio-rocket-power-ballenbak

Geschiedenis

Ons verhaal

2017

Tijdens onze opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht leerden we elkaar kennen. Bij de projecten die we deden konden we al direct goed samenwerken en vulden we elkaar goed aan. Dat smaakte naar meer!

2018

Het jaar dat Rosalie Studio Rocket Power inschreef bij de Kamer van Koophandel. Ooit bedacht als collectief voor creatievelingen tijdens haar minor Project van je Leven. 

2019

Hoewel Denise niet direct enthousiast was nadat Rosalie zei “wij gaan later samen ondernemen” zijn we na onze studie toch bij elkaar gekomen om samen te gaan ondernemen.

2020

We hebben ons eerste jaar 2 dagen in de week kunnen ondernemen. Vanaf september 2020 doen we dit nu fulltime en zijn we bezig met mooie stappen voor ons bedrijf!

Ben jij klaar voor het ontwikkelen van jouw bedrijf?