fbpx

Zelf je eigen unieke huisstijl en branding ontwerpen?

Zet je eigen huisstijl neer met een professioneel logo, passende kleuren, aansluitende typografie en beeldmateriaal wat de juiste sfeer overbrengt! 

Nu tijdelijk van €97 voor 37 euro

Ben je klaar voor een professionele uitstraling, maar heb je geen idee waar te beginnen? Lees even verder. Je herkent het wel: wanneer je op social media zit te scrollen voel je je best wel jaloers op andere ondernemers die wel een super mooie en professionele uitstraling hebben.

Misschien heb je zelf al eens geprobeerd om een logo in elkaar te flansen, je hebt een paar kleuren gekozen die je mooi lijken en wat templates gemaakt in Canva. Toch lukt het je niet om iets moois neer te zetten waar je echt trots op bent. Veel budget heb je niet, maar je wilt wel dat het er mooi uitziet.

Deze cursus is geschikt als…

E

Je niet duizenden euro’s beschikbaar hebt om een designer in te huren

E

Je veel tijd hebt verspilt door zelf maar wat aan te klooien met kleuren en lettertypes, maar het blijft toch een beetje een “rotzooitje”

E

Je geen flauw idee hebt hoe je consistent kan zijn in je uitstraling

E

Je probeert te variëren met kleuren, filters en lettertypes, maar uiteindelijk ziet het er altijd amateuristisch en onsamenhangend uit

E

Je het gevoel hebt dat je niet creatief en technisch genoeg bent om een professionele uitstraling neer te zetten

E

Het een drempel voor je blijft om iets online te plaatsen, omdat je niet trots bent op hoe het eruit ziet

De afgelopen jaren hebben wij tientallen ondernemers mogen helpen bij het neerzetten van een unieke huisstijl. Alleen uitbesteden van branding loopt al snel op in de kosten. Deze drempel is voor veel startende ondernemers te hoog. Wat nou als we je vertelden dat er een eenvoudige manier is om een professionele uitstraling te creëren, zonder dat je duizenden euro’s hoeft te investeren, ook al vind je jezelf niet technisch of creatief?

Wij hebben een cursus ontwikkeld waarin we je leren hoe jij een unieke huisstijl en branding kan neerzetten, zodat jij vol zelfvertrouwen je business kan gaan promoten.

We leren je de exacte stappen om een professionele uitstraling te ontwerpen, zodat mensen sneller klant bij je worden. We beloven je dat we het simpel en concreet mogelijk houden. Zelf een huisstijl ontwerpen hoeft niet moeilijk te zijn om een groot verschil te maken!

Vandaag nog starten met het neerzetten van jouw unieke huisstijl en branding?

Dit mag je verwachten

Het is tijd om te stoppen met het wekelijks veranderen van je huisstijlkleuren en eindelijk aan je autoriteit en geloofwaardigheid te werken met consistente en unieke visuals die jouw doelgroep 100% aanspreken.

We leren je:

E

Hoe je zélf een unieke huisstijl en branding neerzet die 100% bij jou past (ook al ben je niet creatief en technisch)

E

Een logo te ontwerpen

E

Hoe je kiest voor kleuren, typografie, vormen en beeldgebruik die jouw persoonlijkheid uitstralen

E

Hoe je Canva inzet om je eigen content te maken in je eigen huisstijl, zonder templates te gebruiken die iedereen al heeft

E

Een brand guide op te stellen en te implementeren op je website en social media

Na deze training heb je een unieke huisstijl en branding die bij jou past, waarmee je een geweldige eerste indruk achterlaat bij je ideale klant. Geen vage tips, maar concrete en praktische stappen voor een prachtig eindresultaat.

Hoe ziet de cursus eruit?

Jouw visuele uitstraling is wat de eerste indruk vormt bij jouw potentiële klanten, dus het is zo belangrijk dat dit matcht met wie jij bent en wat je wilt uitstralen.

In 3 modules met 16 lessen nemen we je mee in de stappen die nodig zijn om from scratch een unieke huisstijl en branding neer te zetten. Je krijgt toegang tot onze academy met uitgebreide uitlegvideo’s, waarin we je stap-voor-stap uitleggen wat je moet doen. Bij elke module ontvang je werkboeken met opdrachten die je helpen om die uitstraling vorm te geven.

Module 1:

Jouw persoonlijkheid

In deze module gaan we in op wie jij bent, wat je doet en wat voor indruk je wilt achterlaten bij je ideale klant. Deze stap is heel belangrijk, omdat je anders een leeg merk aan het bouwen bent. We duiken dieper in op jou als persoon, voordat we aan het visuele aspect gaan beginnen.

Module 2:

Jouw visuele identiteit

In deze module duiken we in op het visuele aspect van branding. We gaan jouw persoonlijkheid visualiseren. We kiezen jouw brandkleuren, typografie, vormen, beeldgebruik en we maken jouw unieke logo.

Module 3:

Jouw brand in de praktijk

Om consistent te blijven in je branding is het belangrijk om alles wat je zojuist hebt ontwikkeld vast te leggen in een brand guide. Een brand guide is een document waarin we alle ‘regels’ vastleggen omtrent jouw huisstijl & branding. Bijvoorbeeld: welk lettertype je gebruikt voor titels.

Bonus 1

Introductielessen Canva
(t.w.v. €67,-)

We vertellen je alle ins en outs van Canva, zodat jij super efficiënt en snel te werk kunt gaan. We willen dat jij je focust waar je echt goed in bent en geen tijd meer verspilt met uitzoeken hoe Canva werkt. OOK als je niet creatief of technisch bent.

Bonus 2

Lightroom Presets
(t.w.v. €97,-)

Lightroom presets zijn bepaalde instellingen waarmee jij je foto kan bewerken. Een preset is toepasbaar op elke foto, wat zorgt voor consistentie in je beeldgebruik. Als bonus krijg je 4 verschillende presets zie je kunt gebruiken voor je foto’s.

Bonus 3

Social media templates
(t.w.v. €47,-)

Om efficiënt én consistent te blijven maken wij van al onze gemaakte middelen een template die je kunt hergebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een e-book. Als bonus delen wij al onze social media templates met je, zodat jij die kan omtoveren in je eigen huisstijl en kan gebruiken.

Bonus 4

Visualisatie door Carlijn van der Kulk (t.w.v. €30,-)

In deze visualisatie neemt Carlijn je mee om je dromen zo concreet te maken tot een doel die jou in beweging zet. Ein-de-lijk die actie ondernemen die je tot nu toe steeds uitstelt. Maak je klaar voor een volgende stap in je bedrijf. Hoe ziet dat eruit? Wie heb je te zijn? Hoe voel je je?

Resultaten

Na deze training…

E
Heb je een professionele en consistente uitstraling die jouw expertstatus laat zien, zodat mensen eerder bij je kopen
E
Heb je een kant-en-klare brand guide met jouw kleuren, lettertypes en logo, zodat je jouw stijl consistent kan doorvoeren over alle kanalen
E
Is jouw huisstijl & branding een samenhangend geheel, waar je het vertrouwen van potentiële klanten mee wint
E
Schaam je je niet langer om je werk te delen, in plaats daarvan heb je zin om je bedrijf te promoten!
E

Weet je precies hoe je moet werken met gratis ontwerptools, zoals canva

Wij zijn Rosalie & Denise

En wij zijn Studio Rocket Power. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw bedrijf online kan laten groeien op een manier die 100% bij jou past. Waarbij je echt helemaal jezelf kunt zijn.

Zelf durfden we dat een lange periode niet. Wij hielden onszelf liever klein en op de achtergrond. We waren liever onzichtbaar. Hierdoor hebben we moeten leren hoe we onszelf online kunnen laten zien. Nu zijn we dagelijks zichtbaar, iets wat we een paar jaar geleden niet voor mogelijk hadden gehouden. Dit willen we jou nu graag leren!

We hebben een bedrijf en uitstraling neergezet die 100% weerspiegelt wie wij zijn en wat we willen uitdragen. Hierdoor trekken we klanten aan die volledig bij ons passen. En het leuke is, dit gaat automatisch, want door onze persoonlijkheid en waarden door te voeren in onze huisstijl en branding resoneert er een specifieke groep met ons: onze ideale klant!

Tijdelijk aanbod!

Meld je nu aan voor het tijdelijke introductieaanbod van:

37 euro in plaats van €97,-

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost deze cursus?

De cursus bestaat uit 3 modules met 16 lessen en invulbare werkboeken. De totale kijktijd van de cursus is 3 uur. Je kunt het op je eigen tempo volgen omdat je 2 jaar toegang hebt. 

Wanneer start de cursus?

Wanneer je de cursus hebt gekocht, ontvang je binnen 10 minuten je inloggegevens en kun je aan de slag.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen geschikt die zelf een professionele uitstraling wil neerzetten, om daar klanten mee aan te trekken. Ook als je al een huisstijl hebt maar hier niet tevreden mee bent kan je meedoen, we leren je hoe je het zelf kunt ontwikkelen zodat het volledig bij je past.

Ik ben niet creatief en/of technisch, past het dan?

Geen enkel probleem. We gaan niet proberen een designer van je te maken. We willen dat je een professionele uitstraling voor jezelf creëert die er ook echt goed uitziet.

Ik heb me nog niet ingeschreven als bedrijf of ik ben net begonnen met ondernemen, is het dan wat voor mij?

Zeker weten! Deze training is dan perfect voor jou om zelf die start te maken.

Ik heb al een logo, kan ik dan wel meedoen?

Ja, dat is geen enkel probleem. Deze cursus bestaat uit 16 lessen, waarin we jouw persoonlijkheid visueel gaan vastleggen. Je logo is daar maar een klein onderdeel van.

Welke programma's/tools heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Wij voeren de hele cursus uit in Canva. Je kan alle stappen uitvoeren in de gratis versie van Canva. Wel geven we af en toe aan wanneer het handig zo zijn om Canva Pro aan te schaffen.

Heb je nog andere vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan even naar rosalie@studiorocketpower.com en dan beantwoorden we zo snel mogelijk je vraag!

Vandaag nog starten met het neerzetten van jouw unieke huisstijl en branding?