Vertrouwen-in-je-website-verbeteren-Studio-Rocket-Power

Plan jouw gratis inspiratiesessie in

Ik vind het fantastisch om ondernemers te helpen van zichzelf een ijzersterk merk te maken en marketing op hun eigen manier aan te pakken zodat ze ideale klanten aantrekken via online kanalen.

Om nieuwe mensen te leren kennen en te kunnen inspireren bied ik deze gratis inspiratiesessie aan. Don’t worry: ik ga je niks verkopen, daar houd ik zelf ook niet van. 

Stel vooral al je vragen! Zie het als een sessie waar je tips en tricks rondom jouw vraagstuk kunt krijgen.

Plan hiernaast jouw afspraak met mij in en je ontvangt per mail direct de bevestiging en Zoomlink!

Ervaringen van anderen

Ik had een sessie gepland met Rosalie. Tijdens de sessie was zij erg proactief en enthousiast. Dat was aanstekelijk en maakte dat ik vol energie zat! Vanuit haar expertise kwam ze in korte tijd met een hele hoop praktische en concrete tips. Ze is sterk in strategie, en met haar positiviteit bovendien erg prettig om mee samen te werken! Ze stelt de juiste vragen, ze denkt met je mee en kijkt samen met je vooruit. De laagdrempelige manier van communiceren van Studio Rocket Power is prettig en maakt dat je je echt gehoord voelt 🙂

Odilia Kerkhoven

Branding & Businesscoach

Ik heb een sessie gehad om eens goed te kijken naar onze online marketing. Met beide handen heb ik deze kans gepakt en was echt blij verrast met Rosalie. In een online afspraak bespraken we samen mijn website, mijn socials en gaf ze me zeer waardevolle tips om content te creëren, mijn vindbaarheid online te vergroten en algeheel meer plezier te krijgen in het posten via social media.
Ik raad iedere ondernemer deze hulp van Rosalie aan; ze is kundig, gepassioneerd in haar vak en weet dit over te brengen!
Anna Green

Dromen van Groen